Každá nevesta je krásna!

02.03.2018 01:46

Poznáte ten príbeh malého dievčatka, ktoré keď vyrastie chce byť princeznou. A čo tak stať sa ňou aspoň na jeden jediný deň. Áno vo svadobný! Stať sa tou princeznou z detstva...

Každá nevesta chce byť vo svadobný deň krásna, krajšia ako bežné dni. Chce sa páčiť ženíchovi, hosťom, užívať si ich obdivné pohľady..., chce si pozrieť svadobné fotky a páčiť sa sama sebe.

Pri svadobnom fotení portrétov si vždy zoberiem do parády aj len samotnú nevestičku. Mimochodom ani neviem prečo, keď poviem ženíchovi že má na chvíľu prestávku, je zrazu taký vysmiaty. Páni majú práve túto časť fotenia najradšej. :-)  

Každej nevestičke možno pristane trochu iná póza, no sú aj také ktoré pristanú skoro každej. Vždy sa snažím dostať z každej nevestičky to najlepšie. Pri fotení je dôležitá komunikácia a hlavne uvoľnená atmosféra.

Či už nevesta niekedy absolvovala nejaké vážnejšie fotenie alebo nie, práve komunikácia je tá správna “zbraň“ ako sa dopracovať k najlepším výsledkom. Počas fotenia sa snažím či už ja, alebo moja manželka vás trošku usmerniť, akú pózu zaujať, kam sa pozrieť, čo s rukami... Tak aby ste sa pri fotení cítili prirodzene, uvoľnene, komfortne.

Verte mi, že ako sa pri samotnom fotení cítite, sa v konečnom dôsledku, či už v menšej alebo väčšej miere odzkadlí aj na samotných fotkách. Pri úpravách fotografií sa toho dá napraviť celkom dosť, ale nie pozmeniť váš výraz, ktorý by mohol byť napríklad strnulý, neprirodzený...

Na svadobné fotenie portrétov si so sebou prineste dobrú náladu, nezabudnite na kyticu prstienky a ženícha. :-) No a s úsmevom tiež nič nepokazíte, ale pozor len s tým prirodzeným nie sileným, aj tu totižto platí niekdedy je menej viac.


Kontakt

Roman Krajčovič

Nitra, Nové Zámky
Pôsobím po celom Slovensku.

tel: +421 917 683 786